1
Bak de kippenvleugels in de olijfolie (zonder dat ze kleuren) en voeg dan de fijn gehakte groenten toe. Laat nog even bakken.
2
Voeg het water toe en breng aan de kook met het kruidentuiltje en de peperkorrels. Laat zo’n 2 uur sudderen op een zacht vuur.
3
Laat de bouillon 20 minuten van het vuur rusten, doe hem door een zeef en laat afkoelen.
4
Verwarm voor het opdienen de gevogeltebouillon opnieuw (1,5 l) en voeg dan de boschampignons toe. Wacht tot de champignons goed warm zijn.
5
Voeg wat fijngeknipte bieslook toe om af te werken.
1
Bak de kippenvleugels in de olijfolie (zonder dat ze kleuren) en voeg dan de fijn gehakte groenten toe. Laat nog even bakken.
2
Voeg het water toe en breng aan de kook met het kruidentuiltje en de peperkorrels. Laat zo’n 2 uur sudderen op een zacht vuur.
3
Laat de bouillon 20 minuten van het vuur rusten, doe hem door een zeef en laat afkoelen.
4
Verwarm voor het opdienen de gevogeltebouillon opnieuw (1,5 l) en voeg dan de boschampignons toe. Wacht tot de champignons goed warm zijn.
5
Voeg wat fijngeknipte bieslook toe om af te werken.