1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Klop de bloem en de melk, met de garde, tot een glad mengsel.
3
Voeg de eieren toe, meng goed, doe er de room bij.
4
Voeg de grofgehakte tomaten toe, de gemalen kaas en de bieslook.
5
Kruid bij met peper en zout.
6
Giet het mengsel in een ingevette ovenschotel.
7
Snij de geitenkaas in schijfjes en leg ze er bovenop.
8
Bak 30 min. in de oven.
9
Dien warm, lauw of koud op, als voor- of lunchgerecht met een slaatje.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Klop de bloem en de melk, met de garde, tot een glad mengsel.
3
Voeg de eieren toe, meng goed, doe er de room bij.
4
Voeg de grofgehakte tomaten toe, de gemalen kaas en de bieslook.
5
Kruid bij met peper en zout.
6
Giet het mengsel in een ingevette ovenschotel.
7
Snij de geitenkaas in schijfjes en leg ze er bovenop.
8
Bak 30 min. in de oven.
9
Dien warm, lauw of koud op, als voor- of lunchgerecht met een slaatje.