1
Zet een kom en de mixerkloppers 30 min op voorhand in de koelkast.
2
Klop er vervolgens de room in stijf, voeg de bloemsuiker toe en meng.
3
Doe de chocolade in een grote steelpan en voeg de melk toe.
4
Verwarm op een middelhoog vuur, roer regelmatig met de klopper zodat de chocolade zich goed vermengt met de melk.
5
Voeg de koffie toe, de griessuiker en de vanillesuiker, meng goed en neem van het vuur.
6
Giet de chocolademelk in 4 tot 6 tassen, voeg de opgeklopte room toe, bestrooi met de pailletten en serveer meteen.
7
Verse le cioccolatte dans 4 à 6 tasses, ajoute de la chantilly, saupoudre de paillettes de chocolat et sers aussitôt.
1
Zet een kom en de mixerkloppers 30 min op voorhand in de koelkast.
2
Klop er vervolgens de room in stijf, voeg de bloemsuiker toe en meng.
3
Doe de chocolade in een grote steelpan en voeg de melk toe.
4
Verwarm op een middelhoog vuur, roer regelmatig met de klopper zodat de chocolade zich goed vermengt met de melk.
5
Voeg de koffie toe, de griessuiker en de vanillesuiker, meng goed en neem van het vuur.
6
Giet de chocolademelk in 4 tot 6 tassen, voeg de opgeklopte room toe, bestrooi met de pailletten en serveer meteen.
7
Verse le cioccolatte dans 4 à 6 tasses, ajoute de la chantilly, saupoudre de paillettes de chocolat et sers aussitôt.