1
Snij de paprikaās in blokjes en snipper de ui fijn en fruit ze in de olie in een diepe pan.
2
Voeg na 5 min. de geperste knoflookteentjes toe, het laurierblad, de suiker en de specerijen.
3
Meng 1 min., voeg dan de passata toe.
4
Zet een deksel op de pan en laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen.
5
Voeg de uitgelekte en onder koud water gespoelde bonen toe.
6
Laat nog 2 min. stoven, breng op smaak en verwijder het laurierblad.
7
Breek een ei in een tas, maak een ondiep kuiltje in de saus en laat er het ei in glijden.
8
Doe hetzelfde met de overige eieren, kruid de eieren met peper en zout en zet het deksel op de pan.
9
Laat een kleine 10 minuten op heel zacht vuur sudderen, de tijd nodig om de eiwitten te laten stollen.
10
Dien warm op, bestrooid met gehakte bladpeterselie.
11
Serveer met knapperig brood en gemalen cheddar.
1
Snij de paprikaās in blokjes en snipper de ui fijn en fruit ze in de olie in een diepe pan.
2
Voeg na 5 min. de geperste knoflookteentjes toe, het laurierblad, de suiker en de specerijen.
3
Meng 1 min., voeg dan de passata toe.
4
Zet een deksel op de pan en laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen.
5
Voeg de uitgelekte en onder koud water gespoelde bonen toe.
6
Laat nog 2 min. stoven, breng op smaak en verwijder het laurierblad.
7
Breek een ei in een tas, maak een ondiep kuiltje in de saus en laat er het ei in glijden.
8
Doe hetzelfde met de overige eieren, kruid de eieren met peper en zout en zet het deksel op de pan.
9
Laat een kleine 10 minuten op heel zacht vuur sudderen, de tijd nodig om de eiwitten te laten stollen.
10
Dien warm op, bestrooid met gehakte bladpeterselie.
11
Serveer met knapperig brood en gemalen cheddar.