1
Laat de gelatine weken in een kom gevuld met koud water.
2
Laat de boter smelten en roer er de verkruimelde koekjes onder.
3
Bedek de rand van een springvorm (met een doorsnede van 20 cm) met bakpapier. Strijk het koekjesmengsel uit op de bodem van de vorm, druk het goed aan met de bolle kant van een lepel.
4
Was de limoenen goed, rasp de schil fijn en pers de vruchten uit. Doe alles in een stoofpot, voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en verwarm op heel zacht vuur. Neem, wanneer de gelatine gesmolten is, meteen van het vuur.
5
Voeg 7 eetlepels honing en de suiker toe en meng. Voeg dan geleidelijk aan en al roerend met de garde, de yoghurt toe.
6
Schep de bereiding in de springvorm en laat 1 nacht in de koelkast opstijven.
7
Ontvorm de taart voor het serveren voorzichtig op een schaal. Bestrooi met de gehakte pistachenoten en giet er de resterende honing over. Serveer koel.
1
Laat de gelatine weken in een kom gevuld met koud water.
2
Laat de boter smelten en roer er de verkruimelde koekjes onder.
3
Bedek de rand van een springvorm (met een doorsnede van 20 cm) met bakpapier. Strijk het koekjesmengsel uit op de bodem van de vorm, druk het goed aan met de bolle kant van een lepel.
4
Was de limoenen goed, rasp de schil fijn en pers de vruchten uit. Doe alles in een stoofpot, voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en verwarm op heel zacht vuur. Neem, wanneer de gelatine gesmolten is, meteen van het vuur.
5
Voeg 7 eetlepels honing en de suiker toe en meng. Voeg dan geleidelijk aan en al roerend met de garde, de yoghurt toe.
6
Schep de bereiding in de springvorm en laat 1 nacht in de koelkast opstijven.
7
Ontvorm de taart voor het serveren voorzichtig op een schaal. Bestrooi met de gehakte pistachenoten en giet er de resterende honing over. Serveer koel.