Schik de kippenbouten in een grote ovenschaal en kruid met peper, zout en de 'Chili & lime' kruiden. Verdeel de olijven, de teentjes knoflook en de verse laurier over de bouten en overgiet met de olijfolie. Snijd de citroen en de limoen in partjes en schik ze tussen de kippenbouten.
3
Bak de bouten gaar en goudbruin in de voorverwarmde oven gedurende 50 min. Arroseer regelmatig zodat de kip lekker mals blijft.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schik de kippenbouten in een grote ovenschaal en kruid met peper, zout en de 'Chili & lime' kruiden. Verdeel de olijven, de teentjes knoflook en de verse laurier over de bouten en overgiet met de olijfolie. Snijd de citroen en de limoen in partjes en schik ze tussen de kippenbouten.
3
Bak de bouten gaar en goudbruin in de voorverwarmde oven gedurende 50 min. Arroseer regelmatig zodat de kip lekker mals blijft.