1
Schil de pompelmoes en snij hem in partjes. Vang het sap op.
2
Bereid een vinaigrette met 1 dl pompelmoessap, 1 dl druivenpitolie en 1 eetlepel honing. Naar smaak bijkruiden met peper en zout.
3
Snij de Granny Smith in zeer fijne blokjes en bewaar ze in ijswater. Snij de komkommer en de venkel in zeer fijne schijfjes met behulp van een mandoline.
4
Schik de venkelschijfjes op een bord en besprenkel ze met de vinaigrette. Versier met de appelblokjes, pompelmoespartjes, het selderloof en de komkommer.
5
Koel opdienen als voorgerecht.
1
Schil de pompelmoes en snij hem in partjes. Vang het sap op.
2
Bereid een vinaigrette met 1 dl pompelmoessap, 1 dl druivenpitolie en 1 eetlepel honing. Naar smaak bijkruiden met peper en zout.
3
Snij de Granny Smith in zeer fijne blokjes en bewaar ze in ijswater. Snij de komkommer en de venkel in zeer fijne schijfjes met behulp van een mandoline.
4
Schik de venkelschijfjes op een bord en besprenkel ze met de vinaigrette. Versier met de appelblokjes, pompelmoespartjes, het selderloof en de komkommer.
5
Koel opdienen als voorgerecht.