1
Maak de venkel en de radijzen schoon en snijd ze in ultrafijne brunoise.
2
Snipper het venkelloof fijn en meng met de radijzen en de venkel in een kom.
3
Kruid met peper en zout.
4
Overgiet het met een heel potje sjalot op wijnazijn.
5
Meng goed door elkaar en laat een uurtje rusten in de koelkast. Open intussen de oesters en haal ze uit de schelp. Verwijder de resten van de schelp en maak ze schoon onder koud water.
6
Droog nadien de schelpen zodat ze mooi schoon zijn. Serveer nu de groentjes in de oesterschelpen en leg er een oester op.
7
Werk af met nog een beetje venkelloof.
1
Maak de venkel en de radijzen schoon en snijd ze in ultrafijne brunoise.
2
Snipper het venkelloof fijn en meng met de radijzen en de venkel in een kom.
3
Kruid met peper en zout.
4
Overgiet het met een heel potje sjalot op wijnazijn.
5
Meng goed door elkaar en laat een uurtje rusten in de koelkast. Open intussen de oesters en haal ze uit de schelp. Verwijder de resten van de schelp en maak ze schoon onder koud water.
6
Droog nadien de schelpen zodat ze mooi schoon zijn. Serveer nu de groentjes in de oesterschelpen en leg er een oester op.
7
Werk af met nog een beetje venkelloof.