1
Laat, op kamertemperatuur, de groenten in een vergiet ontdooien.
2
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
3
Doe de uitgelekte groenten in een slakom met de schijfjes olijven, kappertjes, olie, azijn en pijnboompitten.
4
Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
5
Dek af en laat minstens 1 u in de koelkast rusten.
6
Neem de caponata 20 min op voorhand uit de koelkast, voeg de gehakte basilicum toe en meng.
1
Laat, op kamertemperatuur, de groenten in een vergiet ontdooien.
2
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
3
Doe de uitgelekte groenten in een slakom met de schijfjes olijven, kappertjes, olie, azijn en pijnboompitten.
4
Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
5
Dek af en laat minstens 1 u in de koelkast rusten.
6
Neem de caponata 20 min op voorhand uit de koelkast, voeg de gehakte basilicum toe en meng.