1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kom met heet water weken.
3
Hak de noten en de amandelen grof.
4
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot.
5
Verwarm op een zacht vuur en voeg, wanneer de boter begint te smelten, de chocolade toe.
6
Neem van het vuur wanneer alles goed gesmolten is en voeg de suiker en de bloem toe. Meng goed.
7
Doe er dan de eieren, de honing, het baking powder, de gemalen amandelen, het vierkruidenpoeder en het zout bij.
8
Meng met de garde tot een glad beslag.
9
Spatel er de goed uitgelekte rozijnen, de amandelen en de noten onder.
10
Meng goed en giet in een grote, met bakpapier beklede cakevorm.
12
Laat 10 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.
13
Serveer op kamertemperatuur.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kom met heet water weken.
3
Hak de noten en de amandelen grof.
4
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot.
5
Verwarm op een zacht vuur en voeg, wanneer de boter begint te smelten, de chocolade toe.
6
Neem van het vuur wanneer alles goed gesmolten is en voeg de suiker en de bloem toe. Meng goed.
7
Doe er dan de eieren, de honing, het baking powder, de gemalen amandelen, het vierkruidenpoeder en het zout bij.
8
Meng met de garde tot een glad beslag.
9
Spatel er de goed uitgelekte rozijnen, de amandelen en de noten onder.
10
Meng goed en giet in een grote, met bakpapier beklede cakevorm.
12
Laat 10 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.
13
Serveer op kamertemperatuur.