1 blik gegrilde makreelfilets 'Herbes de Provence' Rio Mare (120 g)
3 zoete puntpaprika’s
1 ui
2 quelques tomaten
8 dikke sneetjes bio- triobrood
2 el olijfolie
2 takjes tijm
1 teentje knoflook
1/2 rode peper
peper en zout
1 blik gegrilde makreelfilets 'Herbes de Provence' Rio Mare (120 g)
3 zoete puntpaprika’s
1 ui
2 quelques tomaten
8 dikke sneetjes bio- triobrood
2 el olijfolie
2 takjes tijm
1 teentje knoflook
1/2 rode peper
peper en zout
Begin met koken
: 15 min. + 15 min. Kooktijd (+20 min. afkoeltijd)
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika’s in stukken, de ui in partjes en de tomaten in blokjes. Doe ze met de tijm, het gehalveerde teentje knoflook, de gehakte rode peper, de olijfolie en zout in een ovenschaal. Schuif 15 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Mix de groenten met de gegrilde makreelfilets en hun olie. Breng verder op smaak en bestrooi met gehakte koriander.
3
Gril de sneetjes brood. Serveer ze meteen bij het aperitief, met de brandade.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de paprika’s in stukken, de ui in partjes en de tomaten in blokjes. Doe ze met de tijm, het gehalveerde teentje knoflook, de gehakte rode peper, de olijfolie en zout in een ovenschaal. Schuif 15 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Mix de groenten met de gegrilde makreelfilets en hun olie. Breng verder op smaak en bestrooi met gehakte koriander.
3
Gril de sneetjes brood. Serveer ze meteen bij het aperitief, met de brandade.
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.