1
Snijd de tofu in blokjes van 2 cm x 2 cm. Houd deze apart.
2
Kuis de champignons en snijd ze in 2. Pel de look, verwijder de zaadlijst uit de chilipeper en hak hem fijn. Hak de peterselie fijn.
3
Verwarm 2 el arachideolie en bak de champignons op een hoog vuur. Voeg de chilipeper en de helft van de platte peterselie toe. Pers er de look bij en knijp het sap uit de geraspte gember. Voeg hierbij de tomatenbruschetta en laat dit opwarmen. Kruid af met peper.
4
Hak de cashewnoten grof en rooster ze in een antikleefpan. Houd ze apart.
5
Verwarm in dezelfde pan 1 el arachideolie en bak de tofublokjes aan alle kanten goudbruin. Houd ze opzij.
6
Roerbak in dezelfde pan met de rest van de olie de bloemkoolrijst, kruid met peper en de rest van de platte peterselie.
7
Serveer in een kom de bloemkoolrijst met daarop de saus, de tofublokjes, de geroosterde cashewnoten. Werk af met wat Gran Veggiano Nurishh en de koriander.
1
Snijd de tofu in blokjes van 2 cm x 2 cm. Houd deze apart.
2
Kuis de champignons en snijd ze in 2. Pel de look, verwijder de zaadlijst uit de chilipeper en hak hem fijn. Hak de peterselie fijn.
3
Verwarm 2 el arachideolie en bak de champignons op een hoog vuur. Voeg de chilipeper en de helft van de platte peterselie toe. Pers er de look bij en knijp het sap uit de geraspte gember. Voeg hierbij de tomatenbruschetta en laat dit opwarmen. Kruid af met peper.
4
Hak de cashewnoten grof en rooster ze in een antikleefpan. Houd ze apart.
5
Verwarm in dezelfde pan 1 el arachideolie en bak de tofublokjes aan alle kanten goudbruin. Houd ze opzij.
6
Roerbak in dezelfde pan met de rest van de olie de bloemkoolrijst, kruid met peper en de rest van de platte peterselie.
7
Serveer in een kom de bloemkoolrijst met daarop de saus, de tofublokjes, de geroosterde cashewnoten. Werk af met wat Gran Veggiano Nurishh en de koriander.