1
Verkruimel het krabvlees.
2
Reinig zorgvuldig de gekozen champignons en fruit ze 8 minuten op matig vuur in hete boter.
3
Kruid met zout en peper.
4
Zet van het vuur af en voeg er het krabvlees en de grijze garnalen bij.
5
Meng en zet op een zacht vuurtje opzij.
6
Voor de saus: pel de sjalot en hak hem fijn.
7
Giet de Pineau en de sjalotten in een steelpannetje en kook op een zacht vuurtje in totdat alle vocht verdwenen is.
8
Overgiet dit alles met visfond en kook tot de helft in.
9
Voeg de room toe en kook opnieuw tot de helft in: de saus moet vrij dik zijn.
10
Kruid met zout, peper en cayennepeper en verwerk er de gehakte kervel en vervolgens het pannetje krab met champignons in.
11
Verwarm de pasteitjes 5 minuten in de hete oven op stand 6 (180°C).
12
Verdeel de warme bereiding over de pasteitjes.
13
Versier met plukjes kervel.
1
Verkruimel het krabvlees.
2
Reinig zorgvuldig de gekozen champignons en fruit ze 8 minuten op matig vuur in hete boter.
3
Kruid met zout en peper.
4
Zet van het vuur af en voeg er het krabvlees en de grijze garnalen bij.
5
Meng en zet op een zacht vuurtje opzij.
6
Voor de saus: pel de sjalot en hak hem fijn.
7
Giet de Pineau en de sjalotten in een steelpannetje en kook op een zacht vuurtje in totdat alle vocht verdwenen is.
8
Overgiet dit alles met visfond en kook tot de helft in.
9
Voeg de room toe en kook opnieuw tot de helft in: de saus moet vrij dik zijn.
10
Kruid met zout, peper en cayennepeper en verwerk er de gehakte kervel en vervolgens het pannetje krab met champignons in.
11
Verwarm de pasteitjes 5 minuten in de hete oven op stand 6 (180°C).
12
Verdeel de warme bereiding over de pasteitjes.
13
Versier met plukjes kervel.