1
Doe 4 el olijfolie in een slakom, samen met het sap van ½ citroen, de paprika, de oregano en de teentjes knoflook in plakjes. Snijd het varkenshaasje in fijne sneetjes (½ cm dikte) en meng ze zorgvuldig met de marinade. Dek af, laat 2 u in de koelkast rusten en meng intussen af en toe.
2
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de minibroodjes volgens de instructies op de verpakking.
3
Rasp de wortelen en meng ze met het sap van ½ citroen, 2 el olijfolie, peper, zout en de gehakte peterselie.
4
Haal de knoflookplakjes uit de marinade. Warm een grote antiaanbakpan op. Leg de sneetjes vlees in de hete pan en schroei ze aan de 2 kanten kort dicht. Kruid met peper en zout. (Je moet meerdere bakbeurten voorzien om al het vlees te bakken).
5
Open de warme broodjes en beleg ze met sneetjes vlees. Dien meteen op met de wortelsalade.
1
Doe 4 el olijfolie in een slakom, samen met het sap van ½ citroen, de paprika, de oregano en de teentjes knoflook in plakjes. Snijd het varkenshaasje in fijne sneetjes (½ cm dikte) en meng ze zorgvuldig met de marinade. Dek af, laat 2 u in de koelkast rusten en meng intussen af en toe.
2
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de minibroodjes volgens de instructies op de verpakking.
3
Rasp de wortelen en meng ze met het sap van ½ citroen, 2 el olijfolie, peper, zout en de gehakte peterselie.
4
Haal de knoflookplakjes uit de marinade. Warm een grote antiaanbakpan op. Leg de sneetjes vlees in de hete pan en schroei ze aan de 2 kanten kort dicht. Kruid met peper en zout. (Je moet meerdere bakbeurten voorzien om al het vlees te bakken).
5
Open de warme broodjes en beleg ze met sneetjes vlees. Dien meteen op met de wortelsalade.