1
Snijd de hazenfilets in grote stukken en hak de ui fijn. Fruit de ui op een flink vuur in een stoofpan met de hete olie en boter; doe er zout en peper op. Als het vlees gekleurd is, giet er dan het warm water bij en voeg de ras-el-hanout toe. Zet het deksel op de pan en laat 30 min sudderen op een heel zacht vuur.
2
Doe de saffraan erbij, alsook de geschilde en in kwartjes gesneden rapen. Laat 10 min sudderen en doe er dan de geschilde en in halve schijfjes gesneden pastinaken, de honing en de rozijnen bij. Laat nog 20 min koken totdat het vlees en de groenten heel mals zijn.
3
Kruid af en dien heel warm op met couscous of brood.
1
Snijd de hazenfilets in grote stukken en hak de ui fijn. Fruit de ui op een flink vuur in een stoofpan met de hete olie en boter; doe er zout en peper op. Als het vlees gekleurd is, giet er dan het warm water bij en voeg de ras-el-hanout toe. Zet het deksel op de pan en laat 30 min sudderen op een heel zacht vuur.
2
Doe de saffraan erbij, alsook de geschilde en in kwartjes gesneden rapen. Laat 10 min sudderen en doe er dan de geschilde en in halve schijfjes gesneden pastinaken, de honing en de rozijnen bij. Laat nog 20 min koken totdat het vlees en de groenten heel mals zijn.
3
Kruid af en dien heel warm op met couscous of brood.