Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenAardappelpannetje met lamsvlees
Delhaize logo
  • Aardappelpannetje met lamsvlees
    A

Aardappelpannetje met lamsvlees

Aardappelpannetje met lamsvleesA
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g broccoliroosjes
  • 250 g kastanjechampignons
  • 600 g diepgevroren gebakken aardappelen
  • 400 g lamsvlees
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • tijm
  • 300 g broccoliroosjes
  • 250 g kastanjechampignons
  • 600 g diepgevroren gebakken aardappelen
  • 400 g lamsvlees
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • tijm

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm 1/3 van de olie in een pan en bak er de aardappelen in op zacht vuur. Verhoog het vuur wanneer ze ontdooid zijn, bestrooi met tijm en laat ze, regelmatig roerend, bruin bakken. Kruid met peper en zout.
2
Verwarm intussen 1/3 van de olie in een grote, diepe pan en bak er het in reepjes gesneden vlees in aan op vrij hoog vuur. Neem het vlees uit de pan wanneer het bruin gebakken is.
3
Doe opnieuw 1/3 van de olie in de diepe pan en fruit er de gesnipperde ui in op zacht vuur, evenals de in plakjes gesneden champignons en de in reepjes gesneden paprika's.
4
Kook ondertussen de broccoliroosjes 3 min. in kokend water. Giet ze af en doe ze bij de andere groenten. Kruid met peper en zout.
5
Doe er de aardappelen en het vlees bij, roer nog 2 min., breng op smaak met peper en zout en serveer, eventueel met een salade.
1
Verwarm 1/3 van de olie in een pan en bak er de aardappelen in op zacht vuur. Verhoog het vuur wanneer ze ontdooid zijn, bestrooi met tijm en laat ze, regelmatig roerend, bruin bakken. Kruid met peper en zout.
2
Verwarm intussen 1/3 van de olie in een grote, diepe pan en bak er het in reepjes gesneden vlees in aan op vrij hoog vuur. Neem het vlees uit de pan wanneer het bruin gebakken is.
3
Doe opnieuw 1/3 van de olie in de diepe pan en fruit er de gesnipperde ui in op zacht vuur, evenals de in plakjes gesneden champignons en de in reepjes gesneden paprika's.
4
Kook ondertussen de broccoliroosjes 3 min. in kokend water. Giet ze af en doe ze bij de andere groenten. Kruid met peper en zout.
5
Doe er de aardappelen en het vlees bij, roer nog 2 min., breng op smaak met peper en zout en serveer, eventueel met een salade.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 533; energie (kCal): 128; vetten (g): 7,1; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 9,3; suikers (g): 1; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 6,3; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 548,99
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 533; energie (kCal): 128; vetten (g): 7,1; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 9,3; suikers (g): 1; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 6,3; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 548,99
Gluten vrij
Pasen
Diner
Lente
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Broccoli | Bio
Delhaize Broccoli | Bio
400 gr
Bio
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
29
Witte champignons | Belgisch
Delhaize Witte champignons | Belgisch
250 gr
1
49
Aardappel | Bloemig 1kg
Delhaize Aardappel | Bloemig 1kg
1 kg
2
99
Lamskroon | Celtic
Delhaize Lamskroon | Celtic
+/- 400 gr
+/-€
17
20
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
0
99
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
-10% voor 3
2
75

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
+/-€28,40