1
Hak de ingrediënten van de salsa fijn of snijd ze in zeer kleine blokjes en doe ze samen in een slakom: de rode ui, de geperste knoflook, de rode paprika, de gele peper (snijd hem eerst overlangs door en verwijder de zaadjes), de komkommer (schil hem en verwijder de zaadjes) en de tomaten (zonder de pitjes).
2
Hak de koriander fijn en voeg samen met de olijfolie en de azijn. Breng op smaak en dek af. Laat 30 min in de koelkast rusten zodat de smaken van de ingrediënten zich goed vermengen.
3
Verwarm olie in een pan en bak de pappadums. Haal ze uit de pan zodra ze krokant zijn en laat ze uitlekken op een vel keukenpapier. Bestrooi ze meteen met de tacokruiden.
4
Serveer de salsa met de doormidden gebroken pappadums. Laat je gasten er kleine stukken van afbreken om met de gekruide salsa te eten.
1
Hak de ingrediënten van de salsa fijn of snijd ze in zeer kleine blokjes en doe ze samen in een slakom: de rode ui, de geperste knoflook, de rode paprika, de gele peper (snijd hem eerst overlangs door en verwijder de zaadjes), de komkommer (schil hem en verwijder de zaadjes) en de tomaten (zonder de pitjes).
2
Hak de koriander fijn en voeg samen met de olijfolie en de azijn. Breng op smaak en dek af. Laat 30 min in de koelkast rusten zodat de smaken van de ingrediënten zich goed vermengen.
3
Verwarm olie in een pan en bak de pappadums. Haal ze uit de pan zodra ze krokant zijn en laat ze uitlekken op een vel keukenpapier. Bestrooi ze meteen met de tacokruiden.
4
Serveer de salsa met de doormidden gebroken pappadums. Laat je gasten er kleine stukken van afbreken om met de gekruide salsa te eten.