Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSpaghetti alla carbonara
Delhaize logo
  • Spaghetti alla carbonara
    C

Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonaraC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 240 g pancetta carbonara
  • 500 g spaghetti
  • 180 g pecorino toscano
  • 20 g boter
  • 8 eieren
  • peper
  • 240 g pancetta carbonara
  • 500 g spaghetti
  • 180 g pecorino toscano
  • 20 g boter
  • 8 eieren
  • peper

Begin met koken

: 15 min.
1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2
Bak intussen de pancetta in een grote sauteerpan met de gesmolten boter.
3
Klop de eieren los met de geraspte kaas en een kleine soeplepel kookvocht van de pasta. Meng stevig.
4
Giet de spaghetti af, maar bewaar het kookvocht. Haal de pan van het vuur en meng de pasta met de pancetta. Voeg de losgeklopte eieren toe en meng krachtig. Leng de saus, naar eigen smaak, met wat kookvocht aan. Kruid met peper en dien meteen op.
1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2
Bak intussen de pancetta in een grote sauteerpan met de gesmolten boter.
3
Klop de eieren los met de geraspte kaas en een kleine soeplepel kookvocht van de pasta. Meng stevig.
4
Giet de spaghetti af, maar bewaar het kookvocht. Haal de pan van het vuur en meng de pasta met de pancetta. Voeg de losgeklopte eieren toe en meng krachtig. Leng de saus, naar eigen smaak, met wat kookvocht aan. Kruid met peper en dien meteen op.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 807; energie (kCal): 193; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 4,1; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 10; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 1009,78
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 807; energie (kCal): 193; vetten (g): 9,2; verzadigde vetten (g): 4,1; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 10; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 1009,78
Italiaans
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pancetta per carbonara
Rosa Dell Angelo Pancetta per carbonara
2 × 120 gr
4
99
Pasta | Spaghetti | Tomaat
Knorr Pasta | Spaghetti | Tomaat
2 × 300 gr
3+1 gratis
3
69
Pecorino romano | bob stuk 180g
Delhaize Pecorino romano | bob stuk 180g
180 gr
4
85
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€26,29