⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGambas de Albacete
Delhaize logo
  • Gambas de Albacete

Gambas de Albacete

Gambas de Albacete
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 3 el brandy of cognac
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 2 hardgekookte eieren
  • 300 g middelgrote tijgergarnalen
  • 6 e.l. olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • peper
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 dopje saffraanpoeder
  • 3 el Xérèsazijn
  • 3 el brandy of cognac
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 2 hardgekookte eieren
  • 300 g middelgrote tijgergarnalen
  • 6 e.l. olijfolie
  • 1/2 kl paprikapoeder
  • peper
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 dopje saffraanpoeder
  • 3 el Xérèsazijn

Begin met koken

1
Roer het saffraan- en paprikapoeder met de klopper onder 1 eetlepel olie in een schaal. Voeg de rest van de olie toe, de azijn en de brandy, vervolgens de heel fijngesnipperde, halve rode ui en de peterselie.
2
Hak de hardgekookte eieren en doe ze bij in de schaal, evenals de garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
3
Dien koel op met brood als tapa.
1
Roer het saffraan- en paprikapoeder met de klopper onder 1 eetlepel olie in een schaal. Voeg de rest van de olie toe, de azijn en de brandy, vervolgens de heel fijngesnipperde, halve rode ui en de peterselie.
2
Hak de hardgekookte eieren en doe ze bij in de schaal, evenals de garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
3
Dien koel op met brood als tapa.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Spaans
Gluten vrij
Overig
Hapjes