⭐ LAATSTE DAG Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenZoutarme Bombay salade met miniasperges
Delhaize logo
  • Zoutarme Bombay salade met miniasperges

Zoutarme Bombay salade met miniasperges

Zoutarme Bombay salade met miniasperges
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 g kikkererwten
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • cayennepeper
  • 4 eieren
  • 1/2 kl kerriepoeder zonder zout
  • 4 el olijfolie
  • 2 el olijfolie met look
  • peper
  • 220 g groene mini-asperges
  • verse koriander
  • 1 g kikkererwten
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • cayennepeper
  • 4 eieren
  • 1/2 kl kerriepoeder zonder zout
  • 4 el olijfolie
  • 2 el olijfolie met look
  • peper
  • 220 g groene mini-asperges
  • verse koriander

Begin met koken

1
Leg de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook. Reken 9 min. kooktijd vanaf het kookpunt van het water. Giet af en laat liggen in koud water.
2
Rasp de schil van 1 limoen fijn in een kom. Voeg de 2 oliën toe, 8 eetlepels limoensap, kerriepoeder zonder zout en cayennepeper. Roer met de garde.
3
Giet de kikkererwten af, spoel ze onder koud water, laat uitlekken en doe in de kom. Voeg de fijngesneden uitjes toe en meng goed. Dek af en laat 30 min. rusten in de koelkast.
4
Pel de hardgekookte eieren en snij ze in 2.
5
Kook de aspergepunten gaar in 3 min. in een steelpan met lichtgezouten kokend water. Laat uitlekken, voeg toe aan de salade en meng goed.
6
Verdeel over 4 borden, voeg de eieren toe, bestrooi met fijngesneden verse koriander en dien onmiddellijk op met geroosterd naanbrood.
1
Leg de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook. Reken 9 min. kooktijd vanaf het kookpunt van het water. Giet af en laat liggen in koud water.
2
Rasp de schil van 1 limoen fijn in een kom. Voeg de 2 oliën toe, 8 eetlepels limoensap, kerriepoeder zonder zout en cayennepeper. Roer met de garde.
3
Giet de kikkererwten af, spoel ze onder koud water, laat uitlekken en doe in de kom. Voeg de fijngesneden uitjes toe en meng goed. Dek af en laat 30 min. rusten in de koelkast.
4
Pel de hardgekookte eieren en snij ze in 2.
5
Kook de aspergepunten gaar in 3 min. in een steelpan met lichtgezouten kokend water. Laat uitlekken, voeg toe aan de salade en meng goed.
6
Verdeel over 4 borden, voeg de eieren toe, bestrooi met fijngesneden verse koriander en dien onmiddellijk op met geroosterd naanbrood.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Pasen
Lunch
Lente,Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kikkererwten
Bonduelle Kikkererwten
2 x 60 gr
2
65
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Kruiden | Peper | Cayenne | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Cayenne | Gemalen
40 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
69
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Kruiden | Kerrie | zacht
Delhaize Kruiden | Kerrie | zacht
37 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
63
Groene asperges | Mini
Delhaize Groene asperges | Mini
2 × 110 gr
4
49
Kruiden | Koriander | Blaadjes
Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
2
95

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€18,68