1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier en verdeel er de ongeschilde zoete aardappelen over. Bestrijk ze langs alle kanten met 2 el olijfolie en bak ze 45 min.
2
Snipper de uien fijn. Schil de puntpaprika’s lichtjes, ontpit ze en snijd ze in dikke reepjes. Fruit alles 2 min. in een stoofpan, met 3 el olijfolie en de tijm. Zet het deksel op de pan en laat 30 min. op een zacht vuurtje slinken.
3
Pel de pistachenoten en hak ze grof.
4
Snijd de zoete aardappelen in 2 en verdeel er de grofverkruimelde geitenkaas over. Besprenkel met een scheutje olijfolie, bestrooi met een beetje gerookte paprika, peper en zout naar smaak en werk af met pistachenoten. Dien warm op en geef er de paprikafondue met uien bij.
5
Ajoutez la coriandre effeuillée et servez.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenplaat met bakpapier en verdeel er de ongeschilde zoete aardappelen over. Bestrijk ze langs alle kanten met 2 el olijfolie en bak ze 45 min.
2
Snipper de uien fijn. Schil de puntpaprika’s lichtjes, ontpit ze en snijd ze in dikke reepjes. Fruit alles 2 min. in een stoofpan, met 3 el olijfolie en de tijm. Zet het deksel op de pan en laat 30 min. op een zacht vuurtje slinken.
3
Pel de pistachenoten en hak ze grof.
4
Snijd de zoete aardappelen in 2 en verdeel er de grofverkruimelde geitenkaas over. Besprenkel met een scheutje olijfolie, bestrooi met een beetje gerookte paprika, peper en zout naar smaak en werk af met pistachenoten. Dien warm op en geef er de paprikafondue met uien bij.
5
Ajoutez la coriandre effeuillée et servez.