Recept zoekresultatenZoete aardappel met geitenkaas, paprikafondue met uien
Delhaize logo
  • Zoete aardappel met geitenkaas, paprikafondue met uien
    B

Zoete aardappel met geitenkaas, paprikafondue met uien

door Line Couvreur
Zoete aardappel met geitenkaas, paprikafondue met uienB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g bio zoete aardappelen
  • 2 biopuntpaprika’s
  • 3 uien bio
  • 4 takjes biotijm
  • 30 g geroosterde en gezouten biopistachenoten
  • 1 stronkje (van 125 g) bionatuurgeitenkaas
  • 7 el bio olijfolie
  • gerookte paprika
  • peper
  • zout
  • 800 g bio zoete aardappelen
  • 2 biopuntpaprika’s
  • 3 uien bio
  • 4 takjes biotijm
  • 30 g geroosterde en gezouten biopistachenoten
  • 1 stronkje (van 125 g) bionatuurgeitenkaas
  • 7 el bio olijfolie
  • gerookte paprika
  • peper
  • zout