Recept zoekresultatenZeebaars in een zoutkorstje, paprikacompote met pijnboompitten
Recept zoekresultatenZeebaars in een zoutkorstje, paprikacompote met pijnboompitten
Delhaize logo
  • Zeebaars in een zoutkorstje, paprikacompote met pijnboompitten
    A

Zeebaars in een zoutkorstje, paprikacompote met pijnboompitten

door Jeroen De Pauw
Zeebaars in een zoutkorstje, paprikacompote met pijnboompittenA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 kleine zeebaarzen
  • 4 eiwitten
  • 2 stengels groene selderij
  • 1 grote rode ui
  • 3 rode paprika's
  • 3 gele paprikas
  • 150 g pijnboompitten
  • 1 biocitroen
  • 1 rood chilipepertje
  • 2 takjes basilicum
  • 1,5 dl olijfolie
  • 2 kg grof Guérande zeezout
  • peper
  • zout
  • 4 kleine zeebaarzen
  • 4 eiwitten
  • 2 stengels groene selderij
  • 1 grote rode ui
  • 3 rode paprika's
  • 3 gele paprikas
  • 150 g pijnboompitten
  • 1 biocitroen
  • 1 rood chilipepertje
  • 2 takjes basilicum
  • 1,5 dl olijfolie
  • 2 kg grof Guérande zeezout
  • peper
  • zout