1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof. Doe er, als ze warm is, 2 el sojasaus in en bak daarin de zalmfilets aan elke zijde, waarbij het binnenste mals moet blijven. Doe er peper op en zet opzij.
2
Breek de te harde voet van de asperges en kook ze in licht gezouten kokend water, waarbij ze beetvast moeten blijven. Laat uitlekken en houd onder koud water. Snijd ze vervolgens in de lengte en in de dikte in twee.
3
Doe ze in een kom, samen met de sojascheuten en de in staafjes gesneden komkommer.
4
Doe de in stukjes gesneden jonge uitjes erbij. Doe er zout en peper op.
5
Meng de kokosmelk met 2 el rode curry tot een homogene bereiding.
6
Schik op elk bord een portie salade en een zalmfilet. Dien op met een portie warme of koude saus.
1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof. Doe er, als ze warm is, 2 el sojasaus in en bak daarin de zalmfilets aan elke zijde, waarbij het binnenste mals moet blijven. Doe er peper op en zet opzij.
2
Breek de te harde voet van de asperges en kook ze in licht gezouten kokend water, waarbij ze beetvast moeten blijven. Laat uitlekken en houd onder koud water. Snijd ze vervolgens in de lengte en in de dikte in twee.
3
Doe ze in een kom, samen met de sojascheuten en de in staafjes gesneden komkommer.
4
Doe de in stukjes gesneden jonge uitjes erbij. Doe er zout en peper op.
5
Meng de kokosmelk met 2 el rode curry tot een homogene bereiding.
6
Schik op elk bord een portie salade en een zalmfilet. Dien op met een portie warme of koude saus.