⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenZalmfilet met rode curry
Delhaize logo
  • Zalmfilet met rode curry

Zalmfilet met rode curry

Zalmfilet met rode curry
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g zalmfilet zonder vel
  • 6 jonge uitjes
  • 4 groene asperges
  • komkommer
  • 100 g sojascheuten
  • 2 el rode currypasta
  • 20 cl kokosmelk
  • fleur de sel
  • peper
  • 2 el sojasaus
  • 500 g zalmfilet zonder vel
  • 6 jonge uitjes
  • 4 groene asperges
  • komkommer
  • 100 g sojascheuten
  • 2 el rode currypasta
  • 20 cl kokosmelk
  • fleur de sel
  • peper
  • 2 el sojasaus

Begin met koken

1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof. Doe er, als ze warm is, 2 el sojasaus in en bak daarin de zalmfilets aan elke zijde, waarbij het binnenste mals moet blijven. Doe er peper op en zet opzij.
2
Breek de te harde voet van de asperges en kook ze in licht gezouten kokend water, waarbij ze beetvast moeten blijven. Laat uitlekken en houd onder koud water. Snijd ze vervolgens in de lengte en in de dikte in twee.
3
Doe ze in een kom, samen met de sojascheuten en de in staafjes gesneden komkommer.
4
Doe de in stukjes gesneden jonge uitjes erbij. Doe er zout en peper op.
5
Meng de kokosmelk met 2 el rode curry tot een homogene bereiding.
6
Schik op elk bord een portie salade en een zalmfilet. Dien op met een portie warme of koude saus.
1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof. Doe er, als ze warm is, 2 el sojasaus in en bak daarin de zalmfilets aan elke zijde, waarbij het binnenste mals moet blijven. Doe er peper op en zet opzij.
2
Breek de te harde voet van de asperges en kook ze in licht gezouten kokend water, waarbij ze beetvast moeten blijven. Laat uitlekken en houd onder koud water. Snijd ze vervolgens in de lengte en in de dikte in twee.
3
Doe ze in een kom, samen met de sojascheuten en de in staafjes gesneden komkommer.
4
Doe de in stukjes gesneden jonge uitjes erbij. Doe er zout en peper op.
5
Meng de kokosmelk met 2 el rode curry tot een homogene bereiding.
6
Schik op elk bord een portie salade en een zalmfilet. Dien op met een portie warme of koude saus.
Nutritionele informatie
Energie: 448 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Pasen
Diner
Lente
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Fleur de sel | Guerande
125 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Zalmfilet | Belle-Vue
Gabriel Zalmfilet | Belle-Vue
+/- 650 gr
+/-€
20
79
Groene asperges | Mini
Delhaize Groene asperges | Mini
2 × 110 gr
4
49
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
0
99
Sojascheuten | Bio
Delhaize Sojascheuten | Bio
100 gr
Bio
    1
    55
    Mild curry paste
    Patak's Mild curry paste
    165 gr
    2de tegen -50%
    2
    19
    Koko | Melk | Bio
    Delhaize Koko | Melk | Bio
    20 cl
    Bio
      2
      09
      Saus | Soja
      Suzi Wan Saus | Soja
      14,3 cl
      4
      15

      Reeds in je keuken

      Peper | Groen | Gepekeld
      Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
      60 gr
      1
      69
      Totaal:
      +/-€40,74