Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenZalmbonbons met geitenkaas
Delhaize logo
  • Zalmbonbons met geitenkaas
    A

Zalmbonbons met geitenkaas

door Jeroen De Pauw
Zalmbonbons met geitenkaasA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 4 mooie sneetjes gerookte zalm
  • 1 schaaltje geitenkaas van 't Leenhof met bieslook
  • 1 komkommer
  • peper
  • 1 Granny Smith appel
  • 4 mooie sneetjes gerookte zalm
  • 1 schaaltje geitenkaas van 't Leenhof met bieslook
  • 1 komkommer
  • peper
  • 1 Granny Smith appel

Begin met koken

1
Snij de komkommer en de appel in kleine blokjes. Meng ze met de verse geitenkaas met bieslook.
2
Leg een stukje gerookte zalm van 4 op 4 cm op een stuk vershoudfolie. Leg er een lepeltje geitenkaas op. Hef de vier hoeken van de folie op draai ze vast tot je een bolletje krijgt. Laat 1 uur hard worden in de koelkast.
3
Maak een snee in de folie en maak de folie los. Leg de bonbons op een papieren kuipje en versier ze met een plukje dille.
1
Snij de komkommer en de appel in kleine blokjes. Meng ze met de verse geitenkaas met bieslook.
2
Leg een stukje gerookte zalm van 4 op 4 cm op een stuk vershoudfolie. Leg er een lepeltje geitenkaas op. Hef de vier hoeken van de folie op draai ze vast tot je een bolletje krijgt. Laat 1 uur hard worden in de koelkast.
3
Maak een snee in de folie en maak de folie los. Leg de bonbons op een papieren kuipje en versier ze met een plukje dille.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 395; energie (kCal): 94; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 3,3; suikers (g): 2,7; vezels (g): 1; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 60,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 395; energie (kCal): 94; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 3,3; suikers (g): 2,7; vezels (g): 1; eiwitten (g): 6,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 60,4
Gluten vrij
Eindejaar
Overig
Hapjes

Deze recepten kan je ook leuk vinden