Recept zoekresultatenZalm Gravlax met sinaasappel en cassonade, wasabi-sojasaus
Recept zoekresultatenZalm Gravlax met sinaasappel en cassonade, wasabi-sojasaus
Delhaize logo
  • Zalm Gravlax met sinaasappel en cassonade, wasabi-sojasaus
    C

Zalm Gravlax met sinaasappel en cassonade, wasabi-sojasaus

Zalm Gravlax met sinaasappel en cassonade, wasabi-sojasausC
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 1 grote zalmfilet zonder vel (1,2 kg)
  • 6 biosinaasappelen
  • 2 citroenen bio
  • 450 g blonde kandijsuiker
  • 8 el olijfolie
  • 2 afgestreken el wasabi
  • 1 dl sojasaus
  • 30 g dille
  • 200 g gember
  • 700 g grof zeezout
  • 1 krulandijvie (fijnproeverssla) (voor het slaatje)
  • 1 el Xérès-azijn (voor de salade)
  • 4 el olijfolie (voor het slaatje)
  • 1 bussel bieslook (in een schaaltje) (voor het slaatje)
  • zout (voor het slaatje)
  • 1 grote zalmfilet zonder vel (1,2 kg)
  • 6 biosinaasappelen
  • 2 citroenen bio
  • 450 g blonde kandijsuiker
  • 8 el olijfolie
  • 2 afgestreken el wasabi
  • 1 dl sojasaus
  • 30 g dille
  • 200 g gember
  • 700 g grof zeezout
  • 1 krulandijvie (fijnproeverssla) (voor het slaatje)
  • 1 el Xérès-azijn (voor de salade)
  • 4 el olijfolie (voor het slaatje)
  • 1 bussel bieslook (in een schaaltje) (voor het slaatje)
  • zout (voor het slaatje)