1
Bekleed een zeef met een filterdoek (of een stuk gaas) en giet er 500 g volle Griekse yoghurt in. Laat 4 u in de koelkast uitlekken.
2
Mix 2 eidooiers met 1 el mosterd, het sap van 1⁄2 citroen en 5 cl zonnebloemolie.
3
Voeg de blaadjes van 1 bussel klassieke basilicum toe, samen met de helft van de blaadjes van 1 bussel basilicum Pistou en mix opnieuw.
4
Voeg net voor het opdienen de uitgelekte yoghurt toe. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de basilicum Pistou.
1
Bekleed een zeef met een filterdoek (of een stuk gaas) en giet er 500 g volle Griekse yoghurt in. Laat 4 u in de koelkast uitlekken.
2
Mix 2 eidooiers met 1 el mosterd, het sap van 1⁄2 citroen en 5 cl zonnebloemolie.
3
Voeg de blaadjes van 1 bussel klassieke basilicum toe, samen met de helft van de blaadjes van 1 bussel basilicum Pistou en mix opnieuw.
4
Voeg net voor het opdienen de uitgelekte yoghurt toe. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de basilicum Pistou.