1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Snijd de paprika’s in reepjes, de courgette in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Leg al deze groenten goed uitgespreid op de met bakpapier beklede ovenplaat. Overgiet met de olijfolie, voeg het geperste lookteentje toe, peper en zout. Meng goed. Bak in 20 min in de oven bruin, meng regelmatig door elkaar. Laat afkoelen.
3
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Smeer elke tortilla in met ¼ van de Chevridou (laat ½ cm van de rand vrij). Bestrooi met de geroosterde groenten en voeg de basilicumblaadjes toe.
5
Rol op en snijd schuin in twee. Eet ze meteen op of neem ze mee, verpakt in boterhampapier.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Snijd de paprika’s in reepjes, de courgette in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Leg al deze groenten goed uitgespreid op de met bakpapier beklede ovenplaat. Overgiet met de olijfolie, voeg het geperste lookteentje toe, peper en zout. Meng goed. Bak in 20 min in de oven bruin, meng regelmatig door elkaar. Laat afkoelen.
3
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Smeer elke tortilla in met ¼ van de Chevridou (laat ½ cm van de rand vrij). Bestrooi met de geroosterde groenten en voeg de basilicumblaadjes toe.
5
Rol op en snijd schuin in twee. Eet ze meteen op of neem ze mee, verpakt in boterhampapier.