Productterugroeping:« Aardappelegratin met truffel van het merk Artagan »Lees meer >

Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenWraps met geitenkaas en geroosterde groenten
Delhaize logo
  • Wraps met geitenkaas en geroosterde groenten

Wraps met geitenkaas en geroosterde groenten

Wraps met geitenkaas en geroosterde groenten
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 12 blaadjes basilicum
  • 150 g Chevridou
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • 2 paprika's
  • 1 rode ui
  • 4 tortilla's
  • 12 blaadjes basilicum
  • 150 g Chevridou
  • 1 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 3 e.l. olijfolie
  • 2 paprika's
  • 1 rode ui
  • 4 tortilla's

Begin met koken

: 40 min
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Snijd de paprika’s in reepjes, de courgette in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Leg al deze groenten goed uitgespreid op de met bakpapier beklede ovenplaat. Overgiet met de olijfolie, voeg het geperste lookteentje toe, peper en zout. Meng goed. Bak in 20 min in de oven bruin, meng regelmatig door elkaar. Laat afkoelen.
3
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Smeer elke tortilla in met ¼ van de Chevridou (laat ½ cm van de rand vrij). Bestrooi met de geroosterde groenten en voeg de basilicumblaadjes toe.
5
Rol op en snijd schuin in twee. Eet ze meteen op of neem ze mee, verpakt in boterhampapier.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
2
Snijd de paprika’s in reepjes, de courgette in halve plakjes en de rode ui in halve ringen. Leg al deze groenten goed uitgespreid op de met bakpapier beklede ovenplaat. Overgiet met de olijfolie, voeg het geperste lookteentje toe, peper en zout. Meng goed. Bak in 20 min in de oven bruin, meng regelmatig door elkaar. Laat afkoelen.
3
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Smeer elke tortilla in met ¼ van de Chevridou (laat ½ cm van de rand vrij). Bestrooi met de geroosterde groenten en voeg de basilicumblaadjes toe.
5
Rol op en snijd schuin in twee. Eet ze meteen op of neem ze mee, verpakt in boterhampapier.
Nutritionele informatie
Energie: 245 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Zuid-Amerikaans
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
-10% voor 3
3
35
Geitenkaas | Tendre Bûche
Chavroux Geitenkaas | Tendre Bûche
150 gr
4
29
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Paprika | Variabele kleuren | Bio
Delhaize Paprika | Variabele kleuren | Bio
330 gr
Bio
    2
    99
    Rode uien | Verpakt | Bio
    Delhaize Rode uien | Verpakt | Bio
    500 gr
    Bio
      2
      09
      Wraps | Glutenvrij
      Schär Wraps | Glutenvrij
      160 gr
      3
      89

      Reeds in je keuken

      Verse look
      Delhaize Verse look
      140 gr
      2
      29
      Olijfolie | Extra vierge| Grieks
      Delhaize Olijfolie | Extra vierge| Grieks
      50 cl
      • little-lione.external.82792960.svg
      5
      89
      Totaal:
      €17,60