1
Leg de helft van de Thaise basilicumtakjes apart en hak de rest fijn. Hak de amandelen grof.
2
Snij de kippenborstfilets in blokjes. Bak ze in een wokpan op een stevig vuur met wokolie. Voeg de helft van de sojasaus, de agavesiroop en de kruidenmix toe.
3
Doe de rest van de olie en de kruiden in de wok. Voeg de groenten toe en bak 2 minuten op een hoog vuur (niet langer zodat de groenten knapperig blijven). Rasp de gember grof en druk het sap eruit met de vingers. Doe dit boven de wok. Voeg de rest van de sojasaus en agavesiroop toe, meng snel en haal van het vuur.
4
Doe er de amandelen over en versier met Thaise basilicum. Serveer meteen.
1
Leg de helft van de Thaise basilicumtakjes apart en hak de rest fijn. Hak de amandelen grof.
2
Snij de kippenborstfilets in blokjes. Bak ze in een wokpan op een stevig vuur met wokolie. Voeg de helft van de sojasaus, de agavesiroop en de kruidenmix toe.
3
Doe de rest van de olie en de kruiden in de wok. Voeg de groenten toe en bak 2 minuten op een hoog vuur (niet langer zodat de groenten knapperig blijven). Rasp de gember grof en druk het sap eruit met de vingers. Doe dit boven de wok. Voeg de rest van de sojasaus en agavesiroop toe, meng snel en haal van het vuur.
4
Doe er de amandelen over en versier met Thaise basilicum. Serveer meteen.