Recept zoekresultatenWarme vis met Ostendaisesaus
Recept zoekresultatenWarme vis met Ostendaisesaus
Delhaize logo
  • Warme vis met Ostendaisesaus

Warme vis met Ostendaisesaus

Warme vis met Ostendaisesaus
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g zalmfilet
  • 4 tongrolletjes
  • 200 g kabeljauwfilet
  • 100 g grijze gepelde garnalen
  • 2 el olijfolie
  • 2 stengels selder (voor de saus)
  • 1 prei (voor de saus)
  • 1 sjalot (voor de saus)
  • 1 teen look (voor de dressing)
  • 4 takjes platte peterselie (voor de saus)
  • sap van 1/2 citroen (voor de saus)
  • 2 dl room (voor de saus)
  • 1 dl witte wijn (voor de saus)
  • 1 bokaal visfond 190 ml (voor de saus)
  • 2 takjes tijm (voor de saus)
  • 1 blaadje laurier (voor de saus)
  • 2 el olijfolie (voor de saus)
  • peper
  • 200 g zalmfilet
  • 4 tongrolletjes
  • 200 g kabeljauwfilet
  • 100 g grijze gepelde garnalen
  • 2 el olijfolie
  • 2 stengels selder (voor de saus)
  • 1 prei (voor de saus)
  • 1 sjalot (voor de saus)
  • 1 teen look (voor de dressing)
  • 4 takjes platte peterselie (voor de saus)
  • sap van 1/2 citroen (voor de saus)
  • 2 dl room (voor de saus)
  • 1 dl witte wijn (voor de saus)
  • 1 bokaal visfond 190 ml (voor de saus)
  • 2 takjes tijm (voor de saus)