Recept zoekresultatenVleesbrood met twee soorten mosterd en witloofstoemp 
Recept zoekresultatenVleesbrood met twee soorten mosterd en witloofstoemp 
Delhaize logo
  • Vleesbrood met twee soorten mosterd en witloofstoemp 
    B

Vleesbrood met twee soorten mosterd en witloofstoemp 

Vleesbrood met twee soorten mosterd en witloofstoemp B
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g varkens- en kalfsgehakt met kruiden
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 6 takjes peterselie
  • 50 g paneermeel
  • 2 el mosterd op grootmoeders wijze
  • Peper
  • 650 g witloof
  • 1/2 citroen
  • 800 g dikke, bloemige aardappelen
  • 2 dl melk
  • 50 g boter
  • geraspte nootmuskaat
  • peper en zout
  • 2 dl lichte room
  • 19 cl kalfsbouillon
  • 1 el mosterd van Dijon
  • 1 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
  • 800 g varkens- en kalfsgehakt met kruiden
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 6 takjes peterselie
  • 50 g paneermeel
  • 2 el mosterd op grootmoeders wijze
  • Peper
  • 650 g witloof
  • 1/2 citroen
  • 800 g dikke, bloemige aardappelen
  • 2 dl melk
  • 50 g boter
  • geraspte nootmuskaat
  • peper en zout