Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenVleesbrood met olijven en pijnboompitten
Delhaize logo
C

Vleesbrood met olijven en pijnboompitten

Vleesbrood met olijven en pijnboompittenC
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 eieren
  • 1/2 el gedroogde oregano
  • 1/2 potje ontpitte zwarte olijven
  • 1 kg gemengd gehakt
  • 4 el paneermeel
  • peper
  • 4 el pijnboompitten
  • 1 handvol verse basilicum
  • 2 eieren
  • 1/2 el gedroogde oregano
  • 1/2 potje ontpitte zwarte olijven
  • 1 kg gemengd gehakt
  • 4 el paneermeel
  • peper
  • 4 el pijnboompitten
  • 1 handvol verse basilicum

Begin met koken

1
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een droge pan met antiaanbaklaag.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Breng alle ingrediënten (behalve peper en zout) samen in een kom en meng goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
4
Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en bak gedurende 45 minuten in de oven.
1
Rooster de pijnboompitten lichtjes in een droge pan met antiaanbaklaag.
2
Verwarm de oven voor op 180°C.
3
Breng alle ingrediënten (behalve peper en zout) samen in een kom en meng goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
4
Schep het mengsel in een ovenvaste schaal en bak gedurende 45 minuten in de oven.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 991; energie (kCal): 239; vetten (g): 17,7; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 4,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 15,2; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 785,83
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 991; energie (kCal): 239; vetten (g): 17,7; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 4,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 15,2; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 785,83
Overig
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gehakt
1 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
-10% voor 3
2
95
Zwarte olijf
Delhaize Zwarte olijf
130 gr
2
99
Paneermeel | Glutenvrij
Schär Paneermeel | Glutenvrij
300 gr
2de tegen -50%
3
85
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
65
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
-10% voor 3
3
35

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€19,48