Delhaize logo
A

Vissoep

VissoepA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 250 g tong
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 dl pastis
  • 2,5 dl droge witte wijn
  • 140 g tomatenpuree
  • 10 g platte peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 800 g Bouchotmosselen
  • 330 g amandelschelpen
  • 350 g goudbrasem
  • 400 g pladijs
  • 1,5 l water
  • peper
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 venkel (het loof)
  • 1 ui
  • 1 tige preistam
  • 3 tiges selderstengels
  • 3 wortelen
  • 12 schoongemaakte scampi
  • 250 g tong
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 dl pastis
  • 2,5 dl droge witte wijn
  • 140 g tomatenpuree
  • 10 g platte peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 800 g Bouchotmosselen
  • 330 g amandelschelpen
  • 350 g goudbrasem
  • 400 g pladijs
  • 1,5 l water
  • peper
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 venkel (het loof)