⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenVisceviche en aspergetagliatelle
Delhaize logo
A

Visceviche en aspergetagliatelle

Visceviche en aspergetagliatelleA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g zeewolven
  • 4 g witte asperges
  • 2 el mengeling van 4 oliën
  • 1/2 bosje koriander
  • zout
  • 4 groene asperges
  • 2 limoenen
  • 1 Thaise rode peper
  • 400 g zeewolven
  • 4 g witte asperges
  • 2 el mengeling van 4 oliën
  • 1/2 bosje koriander
  • zout
  • 4 groene asperges
  • 2 limoenen
  • 1 Thaise rode peper

Begin met koken

: 20 min. (+ 30 min. koeltijd)
1
Snijd de vis in grove blokjes. Doe hem in een schaal met het limoensap. Zout en meng. Voeg de fijngesnipperde peper toe en meng. Dek af met keukenfolie en zet 30 min. in de koelkast, maar roer af en toe om.
2
Hak de koriander grof.
3
Breek het uiteinde van de asperges. Schil de witte asperges en snijd fijne, lange schilfers met een dunschiller. Zout, peper, voeg olie toe en meng. Snijd wat overblijft van de asperges in kleine blokjes die je toevoegt aan de vis.
4
Voeg de fijngehakte koriander bij de vis en meng. Verdeel de ceviche over de borden met behulp van een serveerring. Verdeel de aspergetagliatelle en de saus over de vis en dien onmiddellijk op.
1
Snijd de vis in grove blokjes. Doe hem in een schaal met het limoensap. Zout en meng. Voeg de fijngesnipperde peper toe en meng. Dek af met keukenfolie en zet 30 min. in de koelkast, maar roer af en toe om.
2
Hak de koriander grof.
3
Breek het uiteinde van de asperges. Schil de witte asperges en snijd fijne, lange schilfers met een dunschiller. Zout, peper, voeg olie toe en meng. Snijd wat overblijft van de asperges in kleine blokjes die je toevoegt aan de vis.
4
Voeg de fijngehakte koriander bij de vis en meng. Verdeel de ceviche over de borden met behulp van een serveerring. Verdeel de aspergetagliatelle en de saus over de vis en dien onmiddellijk op.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 218; energie (kCal): 52; vetten (g): 2,7; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 2,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 4,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 232,02
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 218; energie (kCal): 52; vetten (g): 2,7; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 2,5; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 4,5; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 232,02
Zuid-Amerikaans
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht