Recept zoekresultatenVis met witte asperges en Duvelse botersaus
Recept zoekresultatenVis met witte asperges en Duvelse botersaus
Delhaize logo

Vis met witte asperges en Duvelse botersaus

Vis met witte asperges en Duvelse botersaus
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 flesjes Duvel Tripel Hop Citra
  • 300 g grijze garnalen
  • 200 g zeekraal
  • 12 witte asperges
  • 4 sjalotten
  • 1 citroen
  • 2 dl room
  • 100 g boter
  • 600 g witte vis
  • 4 dl visfumet
  • 1 takje tijm
  • Peper
  • zout
  • 1 flesjes Duvel Tripel Hop Citra
  • 300 g grijze garnalen
  • 200 g zeekraal
  • 12 witte asperges
  • 4 sjalotten
  • 1 citroen
  • 2 dl room
  • 100 g boter
  • 600 g witte vis
  • 4 dl visfumet
  • 1 takje tijm
  • Peper
  • zout