1
Vraag aan een volwassene om de oven voor te verwarmen op th. 5/6 – 160°C.
2
Maak het beslag met de mixerkloppers, da’s het gemakkelijkst: klop telkens goed wanneer je een ingrediënt toevoegt. Begin met de zachte boter en de suiker. Voeg dan de eieren, één per één, toe en nadien de karnemelk. Doe er de bloem bij en het zout. Klop goed zodat je een luchtig beslag bekomt.
3
Leg bakpapier in een groot rechthoekig bakblik (22 x 32 cm). Giet het beslag in het blik en spreid het goed uit.
4
Spoel het fruit. Snij de steenvruchten in twee, haal er de pit uit en snij ze dan in 2. De frambozen en braambessen mag je zo laten. De rode bessen rist je af. Verspreid al deze vruchten over het beslag.
5
Bak 35 min. (te controleren). Vraag aan een volwassene om het gebak in de oven te zetten en eruit te halen.
6
Laat het gebak in het blik afkoelen. Bestrooi met bloemsuiker en snij in vierkanten. Je kan ze, zoals brownies, opdienen in papieren vormpjes ("baking cups").
1
Vraag aan een volwassene om de oven voor te verwarmen op th. 5/6 – 160°C.
2
Maak het beslag met de mixerkloppers, da’s het gemakkelijkst: klop telkens goed wanneer je een ingrediënt toevoegt. Begin met de zachte boter en de suiker. Voeg dan de eieren, één per één, toe en nadien de karnemelk. Doe er de bloem bij en het zout. Klop goed zodat je een luchtig beslag bekomt.
3
Leg bakpapier in een groot rechthoekig bakblik (22 x 32 cm). Giet het beslag in het blik en spreid het goed uit.
4
Spoel het fruit. Snij de steenvruchten in twee, haal er de pit uit en snij ze dan in 2. De frambozen en braambessen mag je zo laten. De rode bessen rist je af. Verspreid al deze vruchten over het beslag.
5
Bak 35 min. (te controleren). Vraag aan een volwassene om het gebak in de oven te zetten en eruit te halen.
6
Laat het gebak in het blik afkoelen. Bestrooi met bloemsuiker en snij in vierkanten. Je kan ze, zoals brownies, opdienen in papieren vormpjes ("baking cups").