1
Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
2
Doe het gehakt in een slakom. Voeg er het ei, het paneermeel, de peterselie, het zout en de peper aan toe en meng goed.
3
Pel de hardgekookte eieren en omhul ze zorgvuldig met gehakt. Plaats ze in een ovenschotel, giet er het bier over en laat ze 35 min. bruinen in de oven.
4
Schil de komkommer en snij hem in fijne schijfjes. Snij de slablaadjes in reepjes.
5
Verdeel de reepjes over alle borden. Versier met schijfjes komkommer en leg er de verrassingseieren tussen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
2
Doe het gehakt in een slakom. Voeg er het ei, het paneermeel, de peterselie, het zout en de peper aan toe en meng goed.
3
Pel de hardgekookte eieren en omhul ze zorgvuldig met gehakt. Plaats ze in een ovenschotel, giet er het bier over en laat ze 35 min. bruinen in de oven.
4
Schil de komkommer en snij hem in fijne schijfjes. Snij de slablaadjes in reepjes.
5
Verdeel de reepjes over alle borden. Versier met schijfjes komkommer en leg er de verrassingseieren tussen.