1
Verwarm de oven voor op 165°C.
2
Smelt 1/3 van de boter in een pan en bak het varkenshaasje aan alle zijden kort goudbruin, kruid met peper en zout. Leg het varkenshaasje in een ovenschaal en gaar 20 min in de oven.
3
Borstel de champignons proper en verwijder de voetjes. Bak ze aan in de pan van het vlees. Voeg de tijm, laurier en de mosterd toe. Blus de pan met de kalfsfond en laat dit gedurende 5 min inkoken op een matig vuur.
4
Smelt 1/3 van de boter en bak de hoedjes van de champignons op een hevig vuur aan. Kruid met peper, gehakte peterselie en een geperst teentje look.
5
Haal het vlees uit de oven en draai het om, dek het vlees af met aluminiumfolie en laat 5 min rusten. Bak ondertussen de verse kroketten volgens de instructies op de verpakking. Giet de saus door een zeef en monteer met de rest van het boter in koude blokjes. Kruid indien nodig.
6
Snijd het vlees in dikke sneden en serveer met de saus, de champignons en de kroketten.
1
Verwarm de oven voor op 165°C.
2
Smelt 1/3 van de boter in een pan en bak het varkenshaasje aan alle zijden kort goudbruin, kruid met peper en zout. Leg het varkenshaasje in een ovenschaal en gaar 20 min in de oven.
3
Borstel de champignons proper en verwijder de voetjes. Bak ze aan in de pan van het vlees. Voeg de tijm, laurier en de mosterd toe. Blus de pan met de kalfsfond en laat dit gedurende 5 min inkoken op een matig vuur.
4
Smelt 1/3 van de boter en bak de hoedjes van de champignons op een hevig vuur aan. Kruid met peper, gehakte peterselie en een geperst teentje look.
5
Haal het vlees uit de oven en draai het om, dek het vlees af met aluminiumfolie en laat 5 min rusten. Bak ondertussen de verse kroketten volgens de instructies op de verpakking. Giet de saus door een zeef en monteer met de rest van het boter in koude blokjes. Kruid indien nodig.
6
Snijd het vlees in dikke sneden en serveer met de saus, de champignons en de kroketten.