Recept zoekresultatenVarkensgebraad met mosterdsaus Plat National
Recept zoekresultatenVarkensgebraad met mosterdsaus Plat National
Delhaize logo
  • Varkensgebraad met mosterdsaus Plat National
    B

Varkensgebraad met mosterdsaus Plat National

Varkensgebraad met mosterdsaus Plat NationalB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g varkensgebraad (lende of filet)
  • 1 kg witloof “volle grond”
  • 2 sjalotten
  • 560 g verse aardappelkroketten
  • 2,5 dl room
  • 1,5 dl witte wijn
  • 4 dl kalfsfond
  • 1 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 1 el mosterd van Dijon
  • 1 el roux minute
  • 30 g geklaarde boter ("Beurre des chefs" Carlsbourg)
  • 4 takjes tijm
  • peper
  • frituurolie voor de kroketten
  • 800 g varkensgebraad (lende of filet)
  • 1 kg witloof “volle grond”
  • 2 sjalotten
  • 560 g verse aardappelkroketten
  • 2,5 dl room
  • 1,5 dl witte wijn
  • 4 dl kalfsfond
  • 1 el mosterd op grootmoeders wijze
  • 1 el mosterd van Dijon
  • 1 el roux minute
  • 30 g geklaarde boter ("Beurre des chefs" Carlsbourg)
  • 4 takjes tijm
  • peper
  • frituurolie voor de kroketten