Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Varkensgebraad met mosterdsaus Plat National
Recept zoekresultaten
Varkensgebraad met mosterdsaus Plat National
Varkensgebraad met mosterdsaus Plat National
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
800 g
varkensgebraad (lende of filet)
1 kg
witloof “volle grond”
2
sjalotten
560 g
verse aardappelkroketten
2,5 dl
room
1,5 dl
witte wijn
4 dl
kalfsfond
1 el
mosterd op grootmoeders wijze
1 el
mosterd van Dijon
1 el
roux minute
30 g
geklaarde boter ("Beurre des chefs" Carlsbourg)
4 takjes
tijm
peper
frituurolie voor de kroketten
800 g
varkensgebraad (lende of filet)
1 kg
witloof “volle grond”
2
sjalotten
560 g
verse aardappelkroketten
2,5 dl
room
1,5 dl
witte wijn
4 dl
kalfsfond
1 el
mosterd op grootmoeders wijze
1 el
mosterd van Dijon
1 el
roux minute
30 g
geklaarde boter ("Beurre des chefs" Carlsbourg)
4 takjes
tijm
peper
frituurolie voor de kroketten