Recept zoekresultatenVarkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de oven
Recept zoekresultatenVarkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de oven
Delhaize logo
  • Varkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de oven
    A

Varkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de oven

Varkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de ovenA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 850 g varkensfiletgebraad
  • 1 bussel koriander
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 takjes verse oregano
  • 4 takjes tijm
  • 800 g zoete aardappelen
  • 5 el olijfolie
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el komijnpoeder
  • 1/2 el mosterdzaadjes
  • 1/2 el kurkuma
  • 1/2 el zachte chilivlokken
  • peper
  • 2 uien (voor de kokosmelksaus)
  • 400 g tomatenpulpen (voor de kokosmelksaus)
  • 4 cm gember (voor de kokosmelksaus)
  • 1/2 citroen (voor de kokosmelksaus)
  • 2 dl kokosmelk (voor de kokosmelksaus)
  • 2 el kokosbloesemsuiker (voor de kokosmelksaus)
  • 2 el olijfolien (voor de kokosmelksaus)
  • 1 el korianderpoeder (voor de kokosmelksaus)
  • 1/2 el komijnpoeder (voor de kokosmelksaus)
  • 1 el kurkuma (voor de kokosmelksaus)
  • peper en zout (voor de kokosmelksaus)
  • 850 g varkensfiletgebraad
  • 1 bussel koriander
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 takjes verse oregano
  • 4 takjes tijm
  • 800 g zoete aardappelen
  • 5 el olijfolie
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el komijnpoeder
  • 1/2 el mosterdzaadjes
  • 1/2 el kurkuma
  • 1/2 el zachte chilivlokken
  • peper
  • 2 uien (voor de kokosmelksaus)
  • 400 g tomatenpulpen (voor de kokosmelksaus)