Delhaize logo
  • Turkse pide

Turkse pide

Turkse pide
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 250 g lamsgehakt zonder kruiden
  • 1/4 puntpaprika
  • 6 gerimpelde zwarte olijven
  • 2 el tomatensaus ‘Alle Erbe’ Bertolli
  • 2 el yoghurt ‘Turkish Style’
  • 1 el olijfolie
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 6 zachte groene pepers op azijn
  • 1/2 zakje pitakruiden
  • 250 g kefir (voor het deeg)
  • 250 g bloem (+ voor het werkblad) (voor het deeg)
  • 2 el olijfolie (voor het deeg)
  • 1 kl zout (voor het deeg)
  • 250 g lamsgehakt zonder kruiden
  • 1/4 puntpaprika
  • 6 gerimpelde zwarte olijven
  • 2 el tomatensaus ‘Alle Erbe’ Bertolli
  • 2 el yoghurt ‘Turkish Style’
  • 1 el olijfolie
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 6 zachte groene pepers op azijn
  • 1/2 zakje pitakruiden
  • 250 g kefir (voor het deeg)
  • 250 g bloem (+ voor het werkblad) (voor het deeg)
  • 2 el olijfolie (voor het deeg)
  • 1 kl zout (voor het deeg)