1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes, snijd het onderste gedeelte weg en snijd ze in 2. Verdeel de spruitjes over een ovenschaal, voeg de rode bietjes toe en meng er 2 el olijfolie onder. Kruid met zout en peper.
2
Mix de tofu in blokjes, het sap van de citroen, de sojaroom, 5 cl olijfolie, 1 kl zout, het basilicum en de rozemarijn in de beker van de mixer of de blender fijn, tot een gladde pasta.
3
Snijd de peer in 8 partjes (al dan niet geschild, naar eigen smaak) en voeg ze toe in de schaal. Verdeel er kleine toefjes ‘ricotta’ bovenop en schuif 30 min. in de oven.
4
Gril de noten intussen kort, in een braadpan zonder toevoeging van vetstof.
5
Bestrooi de schaal met de noten en dien op.
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes, snijd het onderste gedeelte weg en snijd ze in 2. Verdeel de spruitjes over een ovenschaal, voeg de rode bietjes toe en meng er 2 el olijfolie onder. Kruid met zout en peper.
2
Mix de tofu in blokjes, het sap van de citroen, de sojaroom, 5 cl olijfolie, 1 kl zout, het basilicum en de rozemarijn in de beker van de mixer of de blender fijn, tot een gladde pasta.
3
Snijd de peer in 8 partjes (al dan niet geschild, naar eigen smaak) en voeg ze toe in de schaal. Verdeel er kleine toefjes ‘ricotta’ bovenop en schuif 30 min. in de oven.
4
Gril de noten intussen kort, in een braadpan zonder toevoeging van vetstof.
5
Bestrooi de schaal met de noten en dien op.