⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenTompoes van portobello
Delhaize logo
  • Tompoes van portobello
    A

Tompoes van portobello

Tompoes van portobelloA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 el balsamicoazijn
  • 4 gegrilde rode paprika’s in bokaal
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 overlangs in schijven gesneden courgette
  • 4 schijfjes “cœur de bœuf”- of vleestomaat
  • 4 schijfjes mozzarella
  • 8 van de steel ontdane portobellopaddenstoelen
  • zout
  • 2 el balsamicoazijn
  • 4 gegrilde rode paprika’s in bokaal
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 el olijfolie
  • 1 overlangs in schijven gesneden courgette
  • 4 schijfjes “cœur de bœuf”- of vleestomaat
  • 4 schijfjes mozzarella
  • 8 van de steel ontdane portobellopaddenstoelen
  • zout

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwarm de grill voor.
3
Smeer met een bakkerspenseel de groenten in met olijfolie.
4
Laat de portobellopaddenstoelen 2 minuten aan beide kanten grillen, de courgette 1 minuut.
5
Leg een portobellopaddenstoel op een bakplaat. Bereid de tompoes door de courgettes, mozzarella, rode paprika’s en tomaten met elkaar af te wisselen. Eindig met een portobellopaddenstoel. Prik vast met een bamboestokje.
6
Laat gedurende 7 minuten gratineren in de oven.
7
Garneer met een mespuntje rozemarijn.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Verwarm de grill voor.
3
Smeer met een bakkerspenseel de groenten in met olijfolie.
4
Laat de portobellopaddenstoelen 2 minuten aan beide kanten grillen, de courgette 1 minuut.
5
Leg een portobellopaddenstoel op een bakplaat. Bereid de tompoes door de courgettes, mozzarella, rode paprika’s en tomaten met elkaar af te wisselen. Eindig met een portobellopaddenstoel. Prik vast met een bamboestokje.
6
Laat gedurende 7 minuten gratineren in de oven.
7
Garneer met een mespuntje rozemarijn.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 272; energie (kCal): 65; vetten (g): 4,1; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 4,2; suikers (g): 3,5; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 2,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 280,93
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 272; energie (kCal): 65; vetten (g): 4,1; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 4,2; suikers (g): 3,5; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 2,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 280,93
Vegetarisch
Diner
Lente,Zomer
Lunch