1
Breng de melk aan de kook in een kookpan met dikke bodem.
2
Klop het ei met 10 g bloemsuiker: het mengsel moet wit worden. Klop er vervolgens voorzichtig het maïszetmeel onder en beetje bij beetje de hete melk. Giet de bereiding terug in de kookpan en laat indikken op zacht vuur. Laat de crème afkoelen.
3
Klop de room met de vanillesuiker heel stijf. Meng de boter met de kokosnoot en de rest van de suiker. Spatel het botermengsel en de slagroom onder de koude crème waarbij je de massa telkens goed optilt.
4
Schil de sinaasappel en de kiwi, snijd het vruchtvlees dan in kleine blokjes. Doe ze bij de crème en meng.
5
Snijd de cake in plakjes van 1 cm dik. Bekleed een kleine cakevorm met vershoudfolie, bedek de bodem en de zijkanten met plakjes cake.
6
Doe er de crème in en bedek met plakjes cake. Druk lichtjes aan.
7
Laat 6 u opstijven in de koelkast en ontvorm op een schaal. Snijd in plakjes en serveer met aardbeien- of frambozencoulis.
1
Breng de melk aan de kook in een kookpan met dikke bodem.
2
Klop het ei met 10 g bloemsuiker: het mengsel moet wit worden. Klop er vervolgens voorzichtig het maïszetmeel onder en beetje bij beetje de hete melk. Giet de bereiding terug in de kookpan en laat indikken op zacht vuur. Laat de crème afkoelen.
3
Klop de room met de vanillesuiker heel stijf. Meng de boter met de kokosnoot en de rest van de suiker. Spatel het botermengsel en de slagroom onder de koude crème waarbij je de massa telkens goed optilt.
4
Schil de sinaasappel en de kiwi, snijd het vruchtvlees dan in kleine blokjes. Doe ze bij de crème en meng.
5
Snijd de cake in plakjes van 1 cm dik. Bekleed een kleine cakevorm met vershoudfolie, bedek de bodem en de zijkanten met plakjes cake.
6
Doe er de crème in en bedek met plakjes cake. Druk lichtjes aan.
7
Laat 6 u opstijven in de koelkast en ontvorm op een schaal. Snijd in plakjes en serveer met aardbeien- of frambozencoulis.