1
Snijd de zalm in fijne stukjes.
2
Schil de sjalot en hak in fijnere stukjes. Snijd ook de kleine kappertjes heel fijn met een groot hakmes.
3
Meng de gerookte zalm met de kappertjes en de sjalot in een mengkom. Voeg hier de olie, peper en degeraspte limoenzeste en het sap van een halve limoen aan toe.
4
Let op: eens het limoensap erbij is, moet het gerechtje snel opgediend worden, het zal namelijk een beetje verkleuren (bleker worden van kleur).
5
Maak een mooie ronde vorm van de zalm met een ronde dresseerring, en garneer met de appelkappertjes en een paar takjes kervel. Nog wat peper van de molen en klaar! Smakelijk.
1
Snijd de zalm in fijne stukjes.
2
Schil de sjalot en hak in fijnere stukjes. Snijd ook de kleine kappertjes heel fijn met een groot hakmes.
3
Meng de gerookte zalm met de kappertjes en de sjalot in een mengkom. Voeg hier de olie, peper en degeraspte limoenzeste en het sap van een halve limoen aan toe.
4
Let op: eens het limoensap erbij is, moet het gerechtje snel opgediend worden, het zal namelijk een beetje verkleuren (bleker worden van kleur).
5
Maak een mooie ronde vorm van de zalm met een ronde dresseerring, en garneer met de appelkappertjes en een paar takjes kervel. Nog wat peper van de molen en klaar! Smakelijk.