Recept zoekresultatenTagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen
Delhaize logo
  • Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen

Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen

Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g gepelde grijze garnalen
  • 4 tomaten
  • 400 g tagliatelle
  • 1 pakje verse dille
  • 1 e.l. olijfolie
  • 25 cl lichte verse room
  • peper
  • 250 g gepelde grijze garnalen
  • 4 tomaten
  • 400 g tagliatelle
  • 1 pakje verse dille
  • 1 e.l. olijfolie
  • 25 cl lichte verse room
  • peper

Begin met koken

1
Kook de tagliatelle beetgaar.
2
Ontpit en snij de tomaten intussen in kleine blokjes. Snipper de helft van de dille fijn. Doe de garnalen bij de tomatenblokjes, voeg ook de gesnipperde dille en de olijfolie toe.
3
Verwarm de room in een steelpan en kruid met peper en zout.
4
Giet de gare pasta af, meng met de room. Dien meteen op met de garnalensalsa. Werk af met dille.
1
Kook de tagliatelle beetgaar.
2
Ontpit en snij de tomaten intussen in kleine blokjes. Snipper de helft van de dille fijn. Doe de garnalen bij de tomatenblokjes, voeg ook de gesnipperde dille en de olijfolie toe.
3
Verwarm de room in een steelpan en kruid met peper en zout.
4
Giet de gare pasta af, meng met de room. Dien meteen op met de garnalensalsa. Werk af met dille.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lunch
Zomer,Herfst
Hoofdgerecht