Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenOrloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
    B

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen

Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g varkensfiletgebraad
  • 8 plakjes mozzarella
  • 4 sneden rauwe Italiaanse ham
  • 2 tomaten
  • 150 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 250 g tagliatelle ("Nid")
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje basilicum
  • 4 e.l. olijfolie
  • gedroogde oregano
  • peper
  • 800 g varkensfiletgebraad
  • 8 plakjes mozzarella
  • 4 sneden rauwe Italiaanse ham
  • 2 tomaten
  • 150 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 250 g tagliatelle ("Nid")
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje basilicum
  • 4 e.l. olijfolie
  • gedroogde oregano
  • peper

Begin met koken

: Bereidings-+ kooktijd: 1 uur
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën.
3
Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken.
4
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed.
5
Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij de tomaten in schijfjes en de sneden ham in tweeën.
3
Snij het gebraad in plakken van een dikke cm zonder helemaal door te snijden zodat ze nog aan elkaar vastzitten. Kruid lichtjes met peper en zout en steek in elke opening 1 plakje mozzarella, ½ snede ham en 1 schijfje tomaat. Bestrooi met peper, zout en oregano. Steek 2 houten brochettestokjes doorheen alles zodat het gebraad één geheel blijft. Leg het in een ovenschaal, bedruip met een beetje olijfolie en zet 30 min. in de oven. Bedek het dan met aluminiumfolie en laat het nog 15 min. bakken.
4
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon zonder ze in water te laten liggen en snij de grootste in stukken. Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote braadpan en bak er de paddenstoelen met het geperste lookteentje in aan op vrij hoog vuur. Voeg 2 eetlepels gehakt basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de "al dente" gekookte pasta toe, evenals 1 pollepel van het kookwater en meng goed.
5
Bestrooi het in plakken gesneden gebraad met vers basilicum en serveer het met de pasta met de bospaddenstoelen.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,5; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 748,44
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 7,5; suikers (g): 1,2; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 14,9; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 748,44
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardens gebraad | Gekruid | Varken
Delhaize Ardens gebraad | Gekruid | Varken
+/- 850 gr
+/-€
11
89
Mozzarella | Cucina
Galbani Mozzarella | Cucina
2 × 400 gr
4
99
Ham | Superano | Sneden
Grega Ham | Superano | Sneden
80 gr
2de tegen -50%
3
99
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
4
49
Portobello | Belgisch
Delhaize Portobello | Belgisch
1 st
2+1 gratis
2
19
Tagliatelle | Bio
Delhaize Tagliatelle | Bio
250 gr
Bio
    2
    49
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35
    Kruiden | Oregano
    Santa Maria Kruiden | Oregano
    5 gr
    -10% voor 3
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    +/-€41,33