Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenTagliata van rundvlees met tagliatelle
Delhaize logo
  • Tagliata van rundvlees met tagliatelle
    A

Tagliata van rundvlees met tagliatelle

Tagliata van rundvlees met tagliatelleA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g gepelde steak
  • 250 g kerstomaten
  • 100 g rucola
  • 500 g tagliatelle
  • 100 g parmigiano
  • 4 el bio balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • fleur de sel
  • 600 g gepelde steak
  • 250 g kerstomaten
  • 100 g rucola
  • 500 g tagliatelle
  • 100 g parmigiano
  • 4 el bio balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • fleur de sel

Begin met koken

: 15 min.
1
Kook de tagliatelle met zout, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verwarm een antiaanbakpan of een grill op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de steaks in met olijfolie en leg ze in de hete braadpan. Schroei ze 1 min. per kant dicht. Verlaag het vuur tot het minimum, kruid met peper en bak naar eigen smaak en naargelang de dikte van de steaks nog 1 à 3 min. Leg de steaks op een snijplank, dek ze af met aluminiumfolie en laat rusten.
3
Snijd de parmigiano in schilfers en snijd de kerstomaten in 2.
4
Laat de pasta uitlekken, meng ze met een scheutje olijfolie en dresseer ze op een schaal (of in individuele borden). Verdeel de rucola over de pasta, besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kerstomaten toe, vervolgens de steaks in sneetjes en bestrooi met een beetje fleur de sel en parmigianoschilfers.
5
Dien meteen op en zet ook balsamicoazijn en olijfolie apart op tafel.
1
Kook de tagliatelle met zout, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verwarm een antiaanbakpan of een grill op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de steaks in met olijfolie en leg ze in de hete braadpan. Schroei ze 1 min. per kant dicht. Verlaag het vuur tot het minimum, kruid met peper en bak naar eigen smaak en naargelang de dikte van de steaks nog 1 à 3 min. Leg de steaks op een snijplank, dek ze af met aluminiumfolie en laat rusten.
3
Snijd de parmigiano in schilfers en snijd de kerstomaten in 2.
4
Laat de pasta uitlekken, meng ze met een scheutje olijfolie en dresseer ze op een schaal (of in individuele borden). Verdeel de rucola over de pasta, besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kerstomaten toe, vervolgens de steaks in sneetjes en bestrooi met een beetje fleur de sel en parmigianoschilfers.
5
Dien meteen op en zet ook balsamicoazijn en olijfolie apart op tafel.
Nutritionele informatie
A
Per 100 g: Energie: 163 kcal - Vetten: 6,7 g - Koolhydraten: 15,4 g - Vezels: 0,7 g - Eiwitten: 9,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 163 kcal - Vetten: 6,7 g - Koolhydraten: 15,4 g - Vezels: 0,7 g - Eiwitten: 9,7 g
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gehakte biefstuk
600 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
250 gr
3 voor €5
1
99
Rucola | Verpakt
Delhaize Rucola | Verpakt
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Pasta | Tagliatelle | Collezione
Barilla Pasta | Tagliatelle | Collezione
500 gr
3+3 gratis
3
99
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Fleur de sel | Guerande
Delhaize Fleur de sel | Guerande
125 gr
3
55

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€15,16