1
Kook de tagliatelle met zout, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verwarm een antiaanbakpan of een grill op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de steaks in met olijfolie en leg ze in de hete braadpan. Schroei ze 1 min. per kant dicht. Verlaag het vuur tot het minimum, kruid met peper en bak naar eigen smaak en naargelang de dikte van de steaks nog 1 à 3 min. Leg de steaks op een snijplank, dek ze af met aluminiumfolie en laat rusten.
3
Snijd de parmigiano in schilfers en snijd de kerstomaten in 2.
4
Laat de pasta uitlekken, meng ze met een scheutje olijfolie en dresseer ze op een schaal (of in individuele borden). Verdeel de rucola over de pasta, besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kerstomaten toe, vervolgens de steaks in sneetjes en bestrooi met een beetje fleur de sel en parmigianoschilfers.
5
Dien meteen op en zet ook balsamicoazijn en olijfolie apart op tafel.
1
Kook de tagliatelle met zout, volgens de instructies op de verpakking.
2
Verwarm een antiaanbakpan of een grill op een vrij hoog vuur, zonder toevoeging van vetstof. Smeer de steaks in met olijfolie en leg ze in de hete braadpan. Schroei ze 1 min. per kant dicht. Verlaag het vuur tot het minimum, kruid met peper en bak naar eigen smaak en naargelang de dikte van de steaks nog 1 à 3 min. Leg de steaks op een snijplank, dek ze af met aluminiumfolie en laat rusten.
3
Snijd de parmigiano in schilfers en snijd de kerstomaten in 2.
4
Laat de pasta uitlekken, meng ze met een scheutje olijfolie en dresseer ze op een schaal (of in individuele borden). Verdeel de rucola over de pasta, besprenkel met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Voeg de kerstomaten toe, vervolgens de steaks in sneetjes en bestrooi met een beetje fleur de sel en parmigianoschilfers.
5
Dien meteen op en zet ook balsamicoazijn en olijfolie apart op tafel.