1
Meng de yoghurt met de koolzaadolie, de komijn, een snufje zout en het pimentpoeder.
2
Snijd de tomaten in partjes. Pel de ui en snijd in fijne ringen. Laat de maïs uitlekken. Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees eruit en snijd in dunne partjes. Besprenkel ze met het citroensap. Snijd de slaharten overlangs in 4. Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Zet een grillpan op het vuur en gril de steak kort aan beide kanten. Haal de pan van het vuur, wikkel de steak in aluminiumfolie en laat nog 8 minuten rusten. Snijd in fijne plakjes.
4
Schik de taco’s ondersteboven op een bakplaat en warm even op in de oven gedurende 5 minuten.
5
Vul de tortilla’s met de steak, de tomaten, de maïs, de avocado en de ui. Serveer met de slaharten en de yoghurtsaus.
6
Remplissez-les ensuite de steak, tomates, maïs, avocats et oignons. Servez-les avec les cœurs de salade et la sauce yaourt.
1
Meng de yoghurt met de koolzaadolie, de komijn, een snufje zout en het pimentpoeder.
2
Snijd de tomaten in partjes. Pel de ui en snijd in fijne ringen. Laat de maïs uitlekken. Snijd de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees eruit en snijd in dunne partjes. Besprenkel ze met het citroensap. Snijd de slaharten overlangs in 4. Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Zet een grillpan op het vuur en gril de steak kort aan beide kanten. Haal de pan van het vuur, wikkel de steak in aluminiumfolie en laat nog 8 minuten rusten. Snijd in fijne plakjes.
4
Schik de taco’s ondersteboven op een bakplaat en warm even op in de oven gedurende 5 minuten.
5
Vul de tortilla’s met de steak, de tomaten, de maïs, de avocado en de ui. Serveer met de slaharten en de yoghurtsaus.
6
Remplissez-les ensuite de steak, tomates, maïs, avocats et oignons. Servez-les avec les cœurs de salade et la sauce yaourt.