1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
3
Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
4
Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
5
Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
6
Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
7
Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
8
Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
9
Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes.
10
Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten.
11
Zet de taart 30 minuten in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Schil de uien en snij ze in schijfjes. Snij de paprika’s in reepjes. Pel en versnipper de knoflook. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
3
Verwarm een vleugje olijfolie en fruit de uien op een zacht vuur met een deksel totdat ze doorschijnend zijn.
4
Voeg de look, het pepertje en de paprika’s toe, breng op smaak met oregano, peper en zout en laat ze met een deksel garen. Laat de groenten afkoelen en uitdampen.
5
Meng de bloem met het water, de olijfolie en een snuifje zout.
6
Kneed het deeg en rol het uit op een met bloem bestrooid werkblad.
7
Spreid het deeg uit in een ingevette taartbodem.
8
Verdeel de gebakken uien en paprika’s over het deeg.
9
Snij de tomaten in stukjes, de olijven in schijfjes en de geitenbrie in fijne plakjes.
10
Verdeel de olijven, de geitenbrie en de kappertjes over de gebakken groenten.
11
Zet de taart 30 minuten in de oven.