1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Snij de tomaten in plakjes en leg ze op dubbelgevouwen keukenpapier. Snij de mozzarella ook in schijfjes.
4
Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
5
Smeer de pesto uit over de taartbodem. Dep de tomatenplakjes droog en leg ze in het rond in de taart, maar wissel af met de mozzarellaschijfjes. Kruid met peper en een beetje zout. Scheur de ham in stukjes (met de handen) en bedek er de taart mee.
7
Versier met enkele basilicumblaadjes en serveer warm met een raketsalade.
1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Snij de tomaten in plakjes en leg ze op dubbelgevouwen keukenpapier. Snij de mozzarella ook in schijfjes.
4
Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
5
Smeer de pesto uit over de taartbodem. Dep de tomatenplakjes droog en leg ze in het rond in de taart, maar wissel af met de mozzarellaschijfjes. Kruid met peper en een beetje zout. Scheur de ham in stukjes (met de handen) en bedek er de taart mee.
7
Versier met enkele basilicumblaadjes en serveer warm met een raketsalade.